Wandelweekend 7 – 9 april 2017!

Natuurlijk gaan we met Balance Support in 2017 weer een weekendje wandelen! Ik heb een optie kunnen nemen op een arrangement in Hotel Brasserie Bentheimer Hof in Bad Bentheim.

Net over de grens bij Oldenzaal ligt Bad Bentheim, voormalige hoofdstad van graafschap Bentheim. In het stadje met karakteristieke kinderkopjes en smalle steegjes barst het van de cultuur. Het kasteel wat uitkijkt over de heuvels stamt uit de jaren 1050! Het Bentheimer Gold, de Bentheimer zandsteen, speelt ook nog steeds een grote rol. Rond 1711 werden geneeskrachtige zwavelbronnen ontdekt, waardoor de stad nu bekend staat als een modern kuuroord met veel zwem- en wellnessmogelijkheden. Bad Bentheim is gelegen in een glooiend en bosrijk gebied. We verblijven in een prachtig stationsgebouw dat is omgetoverd tot hotel.

Dit arrangement is inclusief:
Welkomstdrankje
Dagelijks ontbijt
Dagelijks driegangendiner
Gebruik van wifi

Hotel Bentheimer Hof 51897eb1-6c6a-4e3f-82fa-5b42339fe0c0
Het gastvrije hotel ligt op een schilderachtige plek, recht tegenover het Bentheimer Woud. Op het fraai ingerichte terras, direct tegen de rand van het woud, kun je op zonnige dagen genieten van bier van het vat, koffie met gebak en heerlijke specialiteiten uit eigen keuken. In het restaurant zorgen de warme kleuren voor een aangename en intieme sfeer. ’s Ochtends geniet je hier van het ontbijtbuffet en elke avond word je verrast met een driegangendiner. Het centrum van Bad Bentheim bereik je na circa 2 kilometer.

De kamers zijn ingericht met teakhouten meubelen en beschikken over een televisie, telefoon, badkamer met douche of bad, toilet en föhn.

Kosten
De kosten voor het weekend zijn € 100,00 p.p. (op basis van verblijf met 2 personen in 2-persoonskamer). Deze prijs is inclusief toeristenbelasting en programma begeleide wandelingen. De prijs is exclusief reiskosten en reisverzekering.

Interesse?
Helaas is inschrijven voor dit wandelweekend niet meer mogelijk!

6e2af362-ab38-4a92-b24d-03af63ca87dc

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van september is uit, lees de nieuwsbrief hier.
  • Extra Mind-Walk cursus start op zondagochtend 1 oktober a.s. om 11.00 uur!
  • Balance Support activiteit tijdens Alzheimerweek, lees verder....
  • Leuke Nieuwe Leden Actie, lees snel verder...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2017 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur