Mindfulnesswandeling met aansluitend lunch bij Landgoed Bosch en Duin

Op donderdag 18 mei staat een Mindfulnesswandeling gepland. Deze wandeling vindt plaats in de Loonse en Drunense Duinen.

Start en Locatie
De start van de Mindfulnesswandeling is om 10.00 uur bij de parkeerplaats van Landgoed Bosch en Duin.
We verzamelen in Goirle bij Balance Support vanaf 9.25 uur, uiterlijk om 9.30 uur rijden we richting Udenhout. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct naar de startlocatie te rijden.

Mindfulnesswandeling
We wandelen in een rustig tempo een mooie ronde van ongeveer 2 uur in de Loonse en Drunense Duinen. Tijdens een Mindfulnesswandeling kun je het wandelen dieper ervaren omdat je je volle aandacht eraan kunt geven. Geniet van de omgeving, geniet van de geuren en de geluiden. Voel hoe de wind je streelt of hoe de zon je verwarmt. Het is een goede manier om te onthaasten en het werkt heel ontspannend. Tijdens de wandeling zullen we een aantal keer stoppen om een kleine (concentratie-)oefening te doen.

Kosten
De kosten voor deelname aan deze Mindfulnesswandeling zijn € 5,00 per persoon, gelieve contant (en liefst gepast) te voldoen bij de startlocatie. De lunch na de wandeling is voor eigen rekening.

Heb je zin om deel te nemen, schrijf je dan in door een mailtje met je gegevens te sturen naar info@balancesupport.nl of te bellen 06 21 461 816. Inschrijven is gewenst en mogelijk tot zondag 14 mei.

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van juni is uit, lees de nieuwsbrief hier...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2018 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Help de 'Balance Support button' de wereld rond en maak de leukste, mooiste en origineelste foto, bekijk de inzendingen hier!
  • Van 9 juli t/m 17 augustus geldt er een vakantierooster, bekijk het rooster hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur