PRIVACYBELEID BALANCE SUPPORT
Balance Support verwerkt in het kader van haar dienstverlening persoonsgegevens. Wij hechten echter veel belang aan de bescherming van privacy en de veiligheid van persoonsgegevens en zullen deze verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) en (per 25 mei 2018) de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving. Wij informeren u hier in dit document graag nader over.

VERWERKEN PERSOONSGEGEVENS
Balance Support kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Balance Support en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Balance Support verstrekt. Balance Support kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw geboortedatum
– Uw geslacht
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

WAAROM BALANCE SUPPORT GEGEVENS NODIG HEEFT
Balance Support verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Balance Support uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

HOE LANG BALANCE SUPPORT GEGEVENS BEWAART
Balance Support bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN
Balance Support verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK EN COOKIES
Op de website van Balance Support worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Balance Support gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Om het browsen en gebruik van onze website te vergemakkelijken, te monitoren en te verbeteren maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. U kunt de instellingen van uw webbrowser mogelijk veranderen waardoor u geen cookies meer zult ontvangen. Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

GOOGLE ANALYTICS
Balance Support maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Balance Support bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Balance Support te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Balance Support heeft hier geen invloed op.
Balance Support heeft Google geen toestemming gegeven om via Balance Support verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@balancesupport.nl. Balance Support zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Balance Support neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Balance Support maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Balance Support verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Balance Support op via info@balancesupport.nl. www.balancesupport.nl is een website van Balance Support. Balance Support is als volgt te bereiken:

Post- en vestigingsadres                                             :              Molenstraat 20, 5051 LG Goirle

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel             :              18087018

Telefoon                                                                      :              06-21 461 816   

E-mailadres                                                                 :              info@balancesupport.nl

 

Laatste nieuws

  • Nieuw bij Balance Support - de Balance Boost Kookworkshops! Meer informatie volgt snel!
  • De nieuwsbrief van december is uit, lees de nieuwsbrief hier...
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2019 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2019 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur