Balance Support ‘Wandelen langs het water 4 – De Donge’

Deze 4e ‘Wandeling langs het water’ die gepland staat op zaterdag 20 januari gaan we naar ‘s Gravenmoer om te wandelen langs De Donge. Je kunt kiezen uit een extra lange ochtendroute van 17,5 km. en/of een middagroute van 8,5 of 7,3 km. De wandelaars die ‘s ochtends meewandelen vertrekken om 08.15 uur vanuit Goirle. De wandelaars die alleen ‘s middags meewandelen vertrekken om 12.30 uur vanuit Goirle.

Routes
De ochtendroute is ruim 17,5 km. en gaat vanuit ‘s Gravenmoer langs de Donge richting Oosteind en Oosterhout. We vervolgen onze weg langs het Kromgat richting Raamsdonksveer en de Donge. Bij De Zandput, na 10 km., rusten we even uit, graag zelf wat te drinken en te eten mee te nemen! Na deze korte pauze volgen we De Donge ongeveer 6 km. en komen zo weer in ‘s Gravenmoer. We lunchen bij Restaurant SED aan de Hoofdstraat in ‘s Gravenmoer.

Na een lekkere lunch wandelen we in de middag nog een mooie route van ongeveer 8,5 km. (wandelknooppuntenroute) of samen met de ‘middaggroep’ 7,3 km. De routes gaan via de Donge, de Slapende Dijk en natuurzone het Bieslant richting de mooie Vaartweg. We volgen de Hoge en Lage Dijk weer terug richting Restaurant SED voor een afsluitend drankje!

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 5,00 p.p. Gelieve contant (en liefst gepast) te voldoen bij de startlocatie. Autokosten worden onderling verrekend, lunch en drankjes zijn voor eigen rekening.
Meer informatie over precieze vertrektijden etc. volgt na inschrijving.

Interesse?
Heb je interesse om mee te wandelen op 20 januari a.s., laat het me weten, uiterlijk zondag 14 januari, door een mailtje te sturen naar info@balancesupport.nl. Graag daarbij aangeven welke afstand je wilt wandelen, of je mee wilt lunchen en wat jouw keuze is met betrekking tot het vervoer:
Keuze 1: ik wil graag rijden en heb …. plaatsen vrij
Keuze 2: ik kan eventueel rijden (…. plaatsen vrij) maar ik vind het ook prima om mee te rijden
Keuze 3: ik wil graag meerijden.

Laatste nieuws

  • De 2e nieuwsbrief van mei is uit, lees de nieuwsbrief hier
  • Corona-update: alle wandelingen en trainingen starten weer vanaf 11 mei!!
  • Bekijk hier de foto's van de corona-wandelingen en -trainingen: Corona-wandelingen en -trainingen
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2020 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2019/2020 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur