Welkom in het gastenboek van Balance Support!

Let op: jouw berichtje is voor iedereen zichtbaar m.u.v. het ingevulde e-mailadres.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Marianne Marianne heeft geschreven op 3 april 2017 om 13:26
Afgelopen vrijdag, werd jij en jouw gezin eens in de verdiende bloemetjes gezet. 10 jaar Balance support, super Natasja. Ik geniet nu 2 jaar van jouw wandelingen naar het bankven en de overige activiteiten. Ben blij, dat ik balance support heb leren kennen. Bedankt Natasja.
Toos van Loenen Toos van Loenen heeft geschreven op 14 maart 2017 om 16:59
Hoi Natasja, We weten allemaal hoe mooi en gezellig we met jou kunnen wandelen. Maar wat waarschijnlijk niet iedereen weet is dat je ook fantastische massages geeft. De hotstone is een echte aanradar en ook van de scrub heb ik genoten.Superdat dit allemaal bij jou kan!
Marij Klijsen Marij Klijsen heeft geschreven op 12 januari 2017 om 13:25
Hoi Natasja , Bedankt voor een prachtig wandeljaar en wat heb je weer een mooi programma voor 2017. We zijn weer mooi gestart met de nieuwjaarsborrel , lekkere hapjes en bovendien nog een recept voor de heerlijke wraps. Nogmaals bedankt en succes !!!!!!!
Tiny Hendriks Tiny Hendriks heeft geschreven op 18 december 2016 om 21:19
Hoi, Natasja, Heb zaterdag genoten van de Dickens tocht. De organisatie was weer perfect, had niet anders verwacht!!!!!! Geweldig. Dank je wel.
Ineke Ineke heeft geschreven op 16 juli 2016 om 15:31
Hoi Natasja, ik lees altijd met veel plezier je nieuwsbrieven. Ik ga ook zeker weer een keer met je meelopen. Je hebt een goed en gevarieerd programma dat me erg aanspreekt.
brigit brigit heeft geschreven op 20 april 2016 om 13:11
Wat een geweldige shape-week in Nieuwvliet. Met natuurlijk een perfecte organisatie. Veel activiteiten en heel bewust (en gezond!) eten en drinken. Maar bovenal ook erg gezellig. Dank je wel Natasja.
Toos Schoenmakers Toos Schoenmakers heeft geschreven op 15 maart 2016 om 18:54
Hoi Natasja, Reactie gevraagd in het gastenboek; zekers. Wil je laten weten dat ik van je gezellige wandelingen geniet, op Gorp, en de themawandelingen verder weg. Ook je nieuwsbrief wordt erg gewaardeerd door mij. Ik hoop nog veel jaren met jouw "wandelclub" mee te kunnen gaan!
Marianne Vissers Marianne Vissers heeft geschreven op 10 januari 2016 om 15:29
Hoi natasja Al enkele jaren wandel ik bij jou met ontzettend veel plezier! !!! Ik heb aardig wat in moeten leveren wat gezondheid betreft maar o zo blij dat ik dit ondekt heb!!!! Jij weet precies wat iemand nodig heeft en geeft advies op maat en zorgt dat ieder aan zijn trekken komt.!!!! Ik geniet hier volop van en geeft heel veel kleur aan mijn leven Dank lieve Natasja Hopenlijk nog heeeeeeel lang actief bij jou super fijne gezellige en altijd hele leuke activiteiten. Dank je wel!!!!!
Marianne van Dooremaal Marianne van Dooremaal heeft geschreven op 7 januari 2016 om 18:36
Wat een gezellige nieuwsbrief van januari 2016. Ziet er erg uitnodigend uit, heb er zin in
Irene Irene heeft geschreven op 27 december 2015 om 09:53
Hoi Natasja, Bedankt voor het organiseren van de mooie Kerstwandeling. Ik heb ervan genoten. De beste wensen voor het nieuwe jaar en tot snel weer! Groetjes, Irene
Conny Conny heeft geschreven op 21 december 2015 om 11:39
Hoi Natasja, Ik ben blij verrast door je mooie nieuwe nieuwsbrief. Nodigt uit om weer mee ta gaan wandelen:-) hartelijke (kerst) groet Conny
Rianne Rianne heeft geschreven op 20 december 2015 om 09:11
Wat er zo leuk is aan wandelen bij Natasja? Alles! Het is goed georganiseerd, ze is altijd vrolijk, heeft elke week toch weer een net iets andere route, houdt rekening met iedereen. Ze organiseert verschillende andere wandelactiviteiten. De wandelingen zijn divers, van gewoon wandelen, Nordic, XCO etc. Keus genoeg en tijdstippen genoeg om er aan deel te nemen. Voor iedereen wat. Natasja, ga zo door! Fijne kerstdagen en een geweldig 2016 gewenst.
Riette Riette heeft geschreven op 31 oktober 2015 om 19:38
ben weer toe aan XCO. Op naar maandag.
Nel Nel heeft geschreven op 28 oktober 2015 om 21:38
Ik ben aangeland bij je gastenboek omdat ik toch weer even moest kijken wanneer je vakantie voorbij is want een hele week geen activiteit met Natasja, dat is nog onwennig voor mij. Maar zondag ben je er weer en ik ook om te wandelen/nordic walking. Mooie nieuwe site met je vertrouwde logo en kleur. Goed om in te lezen. Proficiat
Gonnie Gonnie heeft geschreven op 25 oktober 2015 om 10:29
Hoi Natasja, wat een mooie nieuwsbrief,.vreemd dat deze niet in mijn inbox terecht is gekomen, ik vernam het van de medewandelaars gisteren. En de geplande activiteiten zijn ook niet mis. Ik wens je een fijne vakantie.??
Beheerdersantwoord van: Natasja
Dat is vreemd, je staat wel in de mailinglijst. Misschien is het mailtje bij SPAM terechtgekomen? Tot over een week! Groeten Natasja
Ron Ron heeft geschreven op 24 oktober 2015 om 10:25
Hoi Natasja. Gefeliciteerd met je leuke nieuwe website!! Al hele poos ben je mijn steun en toeverlaat om mijn gewicht in de gaten te houden. Enkele maanden geleden heb ik de stap genomen om met regelmaat naar je toe te komen voor één van de heerlijke massages die je aanbiedt. En naar alle tevredenheid. Zie steeds weer uit naar de volgende!!! Natasja, bedankt !!!
Marianne van Dooremaal Marianne van Dooremaal heeft geschreven op 23 oktober 2015 om 13:52
Ik ben nog niet zo lang actief bij de wandelclub, maar ben nu al verslaafd! Ik vind het heerlijk, 2 vliegen in een klap, lekker bewegen en de natuur in. Leuke mensen allemaal en een actieve Natasja, die nog zoveel neven activiteiten organiseert. Super. Morgen de Achelse Kluis, Ik hoop op een gezellige dag.
Jacqueline M Jacqueline M heeft geschreven op 22 oktober 2015 om 15:24
Wat een mooie nieuwe website, Natasja! Hij is weer net zo verzorgd en sfeervol als al je wandelactiviteiten. Proficiat! En we hopen nog lang èn met veel plezier met je op pad te gaan. ?
ellie de kanter ellie de kanter heeft geschreven op 22 oktober 2015 om 13:24
Natasja, Elke keer weer heerlijk in de nieuwsbrief jouw enthousiasme te zien. ellie
Elly Elly heeft geschreven op 22 oktober 2015 om 11:52
Heb echt zin in zaterdag! Hoop op lekker weer met de Abdijtocht: de Achelse kluis. Groetjes Elly

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van oktober is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2021 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2020/2021 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur