Welkom in het gastenboek van Balance Support!

Let op: jouw berichtje is voor iedereen zichtbaar m.u.v. het ingevulde e-mailadres.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
36 berichten.
Marianne Vissers Marianne Vissers heeft geschreven op 22 september 2021 om 15:16
Lieve Natasja en alle wandelaars van het afgelopen weekend. Wat was het toch weer GENIETEN met een grote G, het wandelweekend in Schin op geul ! Alles was weer super geregeld zoals altijd door Natasja! Met alles en iedereen houdt ze rekening! De groep was super gezellig, het hotel heel fijn en gemoedelijk. Eten heel goed soms veel!!!!! Ik heb een heeeeerlijk weekend gehad het weer was ook uit de kunst! Kon niet beter! Al met al zou ik super graag volgend jaar weer mee gaan. Lieve allemaal hartstikke dank je wel Lieve groetjes Marianne Vissers
Beheerdersantwoord van: Natasja
Bedankt voor je lieve bericht Marianne!
Nel van de Heijning Nel van de Heijning heeft geschreven op 15 december 2020 om 22:17
Voor iedereen is dit jaar een moeilijk sportjaar geweest door de lockdown-periode en de 1.5 meter afstand houden. Door de goede begeleiding van jou Natasja, is het ons tot nu toe steeds gelukt om hier op een creatieve wijze toch een goed en actief xco- of wandeluur te maken. Het is zeker door jou Natasja dat er steeds weer meer en nieuwe mensen naar je toe kwamen en komen, om deze sportieve activiteiten mee te mogen beleven. Iedere keer opnieuw weet je er weer een leuke en gezellige les te geven. Door weer en wind, door de kou en de warmte, de gewoonte van de wekelijkse regelmaat geeft mij de discipline om te bewegen en mijn lichaam in balans te houden. Dank je wel Natasja. Het is en blijft voor mij een bijzondere sport- en bewegings-club. En ik wens een ieder die dit leest maar vooral Natasja een ontspannen eind van het jaar. Ook al is het nu door de coronacrisis dat er een stilte valt, het is weer een goede voorbereiding voor het nieuwe jaar 2021.
Beheerdersantwoord van: Natasja
Bedankt voor jouw reactie, Nel! Voor jou ook goede dagen en een gezond 2021!
Jeanny Jeanny heeft geschreven op 7 september 2020 om 19:13
Natasja, mede door jouw inspanningen en creatief uitgezette routes konden we tijdens de lockdown toch iedere week geheel Coronaproof een mooie wandeling maken. Chapeau!
Lison Dekkers Lison Dekkers heeft geschreven op 21 november 2019 om 17:59
Genoten van de shapeweek in Burgh-Haamstede. Veel geleerd over voeding en veel bewogen. Heel goed verzorgde midweek. De excursies waren ook een mooie verrassing!
Beheerdersantwoord van: Natasja
Fijn dat het goed is bevallen, Lison! Leuk dat je erbij was!
Joke Elfring Joke Elfring heeft geschreven op 8 oktober 2019 om 20:54
Wederom een grote verrassing. De derde prijs bij de fotowedstrijd. Juryleden en Natasja nogmaals dank je wel. Groetjes Joke
brigit brigit heeft geschreven op 20 september 2019 om 11:08
Natasja, het was weer een heerlijke massage. Dank je.
Beheerdersantwoord van: Natasja
Dankjewel!
Joke Elfring Joke Elfring heeft geschreven op 22 oktober 2018 om 22:17
Wat een leuke verrassing, de tweede prijs gewonnen bij de fotowedstrijd. Juryleden en Natasja:Hartelijk bedankt. Groetjes Joke.
Irene Irene heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 14:50
Ha Natasja, Even een regeltje om je te bedanken voor het perfect georganiseerde wandelweekend! Ik heb genoten. Groetjes, Irene
Anita Spapens Anita Spapens heeft geschreven op 7 september 2018 om 19:09
Hoi Natasja wat ben ik blij dat een kennis aan wie ik vertelde dat ik een nieuwe hobby zocht mij attendeerde op Balance Support. Na een paar proeflessen bij de verschillende trainingen in maart ben ik nu sinds april van dit jaar lid geworden. Het vaste onderdeel wat ik iedere week trouw volg is de XCO op vrijdagochtend, wat mij een erg voldaan gevoel oplevert. Daarnaast heb ik al diverse malen meegewandeld op de woensdagavond en zondagmorgen. Ook ben ik al diverse keren mee geweest met de thema-wandelingen. Momenteel volg ik ook nog de cursus mind-walk, wat ik als zeer ontspannend ervaar. Je leert echt je omgeving op een andere manier te ervaren en dat is heel bijzonder. Volgende maand ga ik gezellig mee met het wandelweekend en ook bij de shapeweek in maart volgend jaar ben ik van de partij. Ik geniet ontzettend van alle activiteiten en hoop dat nog lange tijd te kunnen doen. Bedankt Natasja voor alle mooie momenten die ik dankzij jou mag beleven. Groetjes Anita
Jeanne Jeanne heeft geschreven op 25 maart 2018 om 17:18
Beste Natasja.Mijn 3e shapeweek met Natasja was een enorm succes.Dit jaar in een prachtige villa op het resort Arcen.Wat heb je ons toch mooie Limburgse plekjes laten zien.De wandeling om Reindersmeer en langs de Maas.De mind-walk in de mooie natuur en geocache in hartje Eindhoven.Bewust en gezond eten met door jouw samengestelde menu's. En natuurlijk de creatieve activiteiten, het zingen en de yoga. En niet te vergeten het fijne gezelschap.Natasja je bent een kei in organiseren. Dank je voor deze geweldige week en op naar shapeweek 2019.
Jeanny Jeanny heeft geschreven op 7 februari 2018 om 12:03
Hoi Natasja, Ik heb ontzettend genoten van de cursus Mind-walk en ben daarom erg blij dat dit een vervolg gaat krijgen. Dank je voor dit super aanbod.
Marie-Louise Reijnders Marie-Louise Reijnders heeft geschreven op 11 april 2017 om 19:03
Hoi Natasja, voor de eerste keer mee op wandelweekend. Het was fantastisch. Goed hotel, lekker eten. Mooie wandelingen en rondleidingen. Ik heb genoten, dank je wel.
Irene Irene heeft geschreven op 11 april 2017 om 12:59
Hoi Natasja, even een bedankje voor het leuke wandelweekend. 't Was top! Goed hotel, lekker eten, mooie omgeving en heerlijk gewandeld.
Tiny Tiny heeft geschreven op 10 april 2017 om 17:09
Natasja, Het Wandelweekend in Bad Bentheim was weer een enorm succes Goed hotel met heerlijke lunch en diner Ook de lunch bij de burcht prima geregeld Zo ook de verschillende tochten werd met iedereen rekening gehouden Natasja bedankt.
Rianne Rianne heeft geschreven op 4 april 2017 om 09:55
Dag Natasja, Van harte gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum. Een hele mijlpaal en een geweldige prestatie! Daar kun je trots op zijn. Vriendelijke groet, Rianne Vekemans
Jacqueline Meijboom Jacqueline Meijboom heeft geschreven op 3 april 2017 om 17:05
Gefeliciteerd Natasja met je 10-jarig jubileum! We hebben je met heel veel wandelaars eens goed in het zonnetje kunnen zetten! Ga zo door met al je 'snoepjes' aan activiteiten, dan blijven wij ze proeven! ☺
Marianne Marianne heeft geschreven op 3 april 2017 om 13:26
Afgelopen vrijdag, werd jij en jouw gezin eens in de verdiende bloemetjes gezet. 10 jaar Balance support, super Natasja. Ik geniet nu 2 jaar van jouw wandelingen naar het bankven en de overige activiteiten. Ben blij, dat ik balance support heb leren kennen. Bedankt Natasja.
Toos van Loenen Toos van Loenen heeft geschreven op 14 maart 2017 om 16:59
Hoi Natasja, We weten allemaal hoe mooi en gezellig we met jou kunnen wandelen. Maar wat waarschijnlijk niet iedereen weet is dat je ook fantastische massages geeft. De hotstone is een echte aanradar en ook van de scrub heb ik genoten.Superdat dit allemaal bij jou kan!
Marij Klijsen Marij Klijsen heeft geschreven op 12 januari 2017 om 13:25
Hoi Natasja , Bedankt voor een prachtig wandeljaar en wat heb je weer een mooi programma voor 2017. We zijn weer mooi gestart met de nieuwjaarsborrel , lekkere hapjes en bovendien nog een recept voor de heerlijke wraps. Nogmaals bedankt en succes !!!!!!!
Tiny Hendriks Tiny Hendriks heeft geschreven op 18 december 2016 om 21:19
Hoi, Natasja, Heb zaterdag genoten van de Dickens tocht. De organisatie was weer perfect, had niet anders verwacht!!!!!! Geweldig. Dank je wel.

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van september is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2021 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2020/2021 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur