Welkom in het gastenboek van Balance Support!

Let op: jouw berichtje is voor iedereen zichtbaar m.u.v. het ingevulde e-mailadres.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Lison Dekkers Lison Dekkers schreef op 21 november 2019 om 17:59:
Genoten van de shapeweek in Burgh-Haamstede. Veel geleerd over voeding en veel bewogen. Heel goed verzorgde midweek. De excursies waren ook een mooie verrassing!
Admin-antwoord door: Natasja
Fijn dat het goed is bevallen, Lison! Leuk dat je erbij was!
Joke Elfring Joke Elfring schreef op 8 oktober 2019 om 20:54:
Wederom een grote verrassing. De derde prijs bij de fotowedstrijd. Juryleden en Natasja nogmaals dank je wel. Groetjes Joke
brigit brigit schreef op 20 september 2019 om 11:08:
Natasja, het was weer een heerlijke massage. Dank je.
Admin-antwoord door: Natasja
Dankjewel!
Joke Elfring Joke Elfring schreef op 22 oktober 2018 om 22:17:
Wat een leuke verrassing, de tweede prijs gewonnen bij de fotowedstrijd. Juryleden en Natasja:Hartelijk bedankt. Groetjes Joke.
Irene Irene schreef op 17 oktober 2018 om 14:50:
Ha Natasja, Even een regeltje om je te bedanken voor het perfect georganiseerde wandelweekend! Ik heb genoten. Groetjes, Irene
Anita Spapens Anita Spapens schreef op 7 september 2018 om 19:09:
Hoi Natasja wat ben ik blij dat een kennis aan wie ik vertelde dat ik een nieuwe hobby zocht mij attendeerde op Balance Support. Na een paar proeflessen bij de verschillende trainingen in maart ben ik nu sinds april van dit jaar lid geworden. Het vaste onderdeel wat ik iedere week trouw volg is de XCO op vrijdagochtend, wat mij een erg voldaan gevoel oplevert. Daarnaast heb ik al diverse malen meegewandeld op de woensdagavond en zondagmorgen. Ook ben ik al diverse keren mee geweest met de thema-wandelingen. Momenteel volg ik ook nog de cursus mind-walk, wat ik als zeer ontspannend ervaar. Je leert echt je omgeving op een andere manier te ervaren en dat is heel bijzonder. Volgende maand ga ik gezellig mee met het wandelweekend en ook bij de shapeweek in maart volgend jaar ben ik van de partij. Ik geniet ontzettend van alle activiteiten en hoop dat nog lange tijd te kunnen doen. Bedankt Natasja voor alle mooie momenten die ik dankzij jou mag beleven. Groetjes Anita
Jeanne Jeanne schreef op 25 maart 2018 om 17:18:
Beste Natasja.Mijn 3e shapeweek met Natasja was een enorm succes.Dit jaar in een prachtige villa op het resort Arcen.Wat heb je ons toch mooie Limburgse plekjes laten zien.De wandeling om Reindersmeer en langs de Maas.De mind-walk in de mooie natuur en geocache in hartje Eindhoven.Bewust en gezond eten met door jouw samengestelde menu's. En natuurlijk de creatieve activiteiten, het zingen en de yoga. En niet te vergeten het fijne gezelschap.Natasja je bent een kei in organiseren. Dank je voor deze geweldige week en op naar shapeweek 2019.
Jeanny Jeanny schreef op 7 februari 2018 om 12:03:
Hoi Natasja, Ik heb ontzettend genoten van de cursus Mind-walk en ben daarom erg blij dat dit een vervolg gaat krijgen. Dank je voor dit super aanbod.
Marie-Louise Reijnders Marie-Louise Reijnders schreef op 11 april 2017 om 19:03:
Hoi Natasja, voor de eerste keer mee op wandelweekend. Het was fantastisch. Goed hotel, lekker eten. Mooie wandelingen en rondleidingen. Ik heb genoten, dank je wel.
Irene Irene schreef op 11 april 2017 om 12:59:
Hoi Natasja, even een bedankje voor het leuke wandelweekend. 't Was top! Goed hotel, lekker eten, mooie omgeving en heerlijk gewandeld.
Tiny Tiny schreef op 10 april 2017 om 17:09:
Natasja, Het Wandelweekend in Bad Bentheim was weer een enorm succes Goed hotel met heerlijke lunch en diner Ook de lunch bij de burcht prima geregeld Zo ook de verschillende tochten werd met iedereen rekening gehouden Natasja bedankt.
Rianne Rianne schreef op 4 april 2017 om 09:55:
Dag Natasja, Van harte gefeliciteerd met je 10 jarig jubileum. Een hele mijlpaal en een geweldige prestatie! Daar kun je trots op zijn. Vriendelijke groet, Rianne Vekemans
Jacqueline Meijboom Jacqueline Meijboom schreef op 3 april 2017 om 17:05:
Gefeliciteerd Natasja met je 10-jarig jubileum! We hebben je met heel veel wandelaars eens goed in het zonnetje kunnen zetten! Ga zo door met al je 'snoepjes' aan activiteiten, dan blijven wij ze proeven! ☺
Marianne Marianne schreef op 3 april 2017 om 13:26:
Afgelopen vrijdag, werd jij en jouw gezin eens in de verdiende bloemetjes gezet. 10 jaar Balance support, super Natasja. Ik geniet nu 2 jaar van jouw wandelingen naar het bankven en de overige activiteiten. Ben blij, dat ik balance support heb leren kennen. Bedankt Natasja.
Toos van Loenen Toos van Loenen schreef op 14 maart 2017 om 16:59:
Hoi Natasja, We weten allemaal hoe mooi en gezellig we met jou kunnen wandelen. Maar wat waarschijnlijk niet iedereen weet is dat je ook fantastische massages geeft. De hotstone is een echte aanradar en ook van de scrub heb ik genoten.Superdat dit allemaal bij jou kan!
Marij Klijsen Marij Klijsen schreef op 12 januari 2017 om 13:25:
Hoi Natasja , Bedankt voor een prachtig wandeljaar en wat heb je weer een mooi programma voor 2017. We zijn weer mooi gestart met de nieuwjaarsborrel , lekkere hapjes en bovendien nog een recept voor de heerlijke wraps. Nogmaals bedankt en succes !!!!!!!
Tiny Hendriks Tiny Hendriks schreef op 18 december 2016 om 21:19:
Hoi, Natasja, Heb zaterdag genoten van de Dickens tocht. De organisatie was weer perfect, had niet anders verwacht!!!!!! Geweldig. Dank je wel.
Ineke Ineke schreef op 16 juli 2016 om 15:31:
Hoi Natasja, ik lees altijd met veel plezier je nieuwsbrieven. Ik ga ook zeker weer een keer met je meelopen. Je hebt een goed en gevarieerd programma dat me erg aanspreekt.
brigit brigit schreef op 20 april 2016 om 13:11:
Wat een geweldige shape-week in Nieuwvliet. Met natuurlijk een perfecte organisatie. Veel activiteiten en heel bewust (en gezond!) eten en drinken. Maar bovenal ook erg gezellig. Dank je wel Natasja.
Toos Schoenmakers Toos Schoenmakers schreef op 15 maart 2016 om 18:54:
Hoi Natasja, Reactie gevraagd in het gastenboek; zekers. Wil je laten weten dat ik van je gezellige wandelingen geniet, op Gorp, en de themawandelingen verder weg. Ook je nieuwsbrief wordt erg gewaardeerd door mij. Ik hoop nog veel jaren met jouw "wandelclub" mee te kunnen gaan!

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van juli is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Vanaf 13 juli geldt het vakantierooster, bekijk het hier!
  • Bekijk hier de foto's van de corona-wandelingen en -trainingen: Corona-wandelingen en -trainingen
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2020 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen
  • Ook in 2019/2020 Helpen we de 'Balance Support button' de wereld rond, bekijk de inzendingen hier!

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur