Welkom in het gastenboek van Balance Support!

Let op: jouw berichtje is voor iedereen zichtbaar m.u.v. het ingevulde e-mailadres.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
46 berichten.
Doke Coomans- Werkhoven Doke Coomans- Werkhoven schreef op 1 april 2022 om 14:17
Als ja je eetpatroon wilt doorbreken, en je wilt af van tussendoortjes en suikergebruik, dan kan ik je de Shapeweek van harte aanbevelen. Ik kreeg het zelf niet voor elkaar om een gezonder eetpatroon in te voeren. Sinds de shapeweek lukt het me wel. Wat anderen al schreven, herken ik.: Het waren in allerlei opzichten toffe en ontspannen dagen.. Bedankt Natasja en groepsgenoten.
Beheerdersantwoord van: Natasja
Bedankt Doke, voor je positieve bericht. Leuk en bedankt dat je erbij was!
Hetty van Slagmaat Hetty van Slagmaat schreef op 29 maart 2022 om 09:33
Wat ben je toch een parel Natasja. Dank je wel voor een fantastische week met aardige mensen, in een prachtig huis en met super weer. Doke, Cathrien en Cora die ons weer leuke en fijne dingen hebben laten doen en voor Natasja die ons weer heerlijk hebben laten koken. Fijn ook dat we die week gewoon vanuit dat mooie huis fantastische wandelingen konden maken, maar ook voor Sigrid die me veilig heeft gereden en thuis heeft gebracht. Kortom, het was perfect.
Beheerdersantwoord van: Natasja
Lieve Hetty, bedankt voor je reactie, heel lief!
Maria Werkhoven Maria Werkhoven schreef op 29 maart 2022 om 05:51
Wat een heerlijke shapeweek had jij voor ons geregeld Natasja! Een mooi verblijf in een prachtige omgeving. Met een fijn programma. En niet te vergeten: het lekkere eten! En natuurlijk hadden we geluk met het prachtige weer én met elkaar. Kortom een geweldige week ik ga volgend jaar weer mee. Dankjewel Natasja!
Beheerdersantwoord van: Natasja
Fijn dat je hebt genoten en bedankt voor je bericht! Leuk dat je volgend jaar weer mee gaat! Ik ga weer een mooie locatie uitzoeken!
Sigrid Kemp Sigrid Kemp schreef op 29 maart 2022 om 05:28
Naast wekelijkse wandelingen, voedings- en leefstijladvies biedt Balance Support ook heerlijke vakanties aan. In maart staat de jaarlijkse shapeweek centraal, waarin je de winter gedag kunt zeggen en de lente welkom heet. Je lijf en mind krijgen een ware voorjaarsschoonmaak. Alles in een gezellige, ongedwongen en creatieve sfeer. Ook betaalbaar voor mensen met een smalle beurs. Wil je net zo genieten als wij dit voorjaar? Ga in 2023 gezellig met ons mee!
Beheerdersantwoord van: Natasja
Wat heb je weer een mooie wervende tekst geschreven! Bedankt en ik vond het fijn dat je erbij was!
Ron Rijpert Ron Rijpert schreef op 4 maart 2022 om 15:54
Lieve Natasja, allereerst van harte gefeliciteerd met het 15-jarig bestaan van 'Balance Support'. Verschillende jaren geleden ben ik bij jou terecht gekomen om mezelf door jou te laten begeleiden om mijn gewicht op peil te brengen, maar vooral ook mijn gewicht op peil te houden. Wat later ben ik gestart bij je met heerlijke ontspanningsmassages. Maandelijks zag ik uit naar die avond en vond het steeds jammer als de tijd alweer voorbij was. Voor mij konden die rug, schouder en nekmassages niet lang genoeg duren. Door omstandigheden ben ik kort geleden jammer genoeg moeten stoppen met deze maandelijkse activiteit. Maar nog steeds geniet ik van de uren die ik heb doorgebracht bij jou en van de gesprekken die we samen hebben gehad. Lieve Natasja, ik hoop dat je nog lang bezig kunt en mag blijven met je mooie bedrijf 'Balance Support' !!! Liefs, Ron
Beheerdersantwoord van: Natasja
Lieve Ron, Bedankt voor je berichtje. Jammer dat we elkaar nu minder spreken. Hopelijk tot snel weer eens! Groeten Natasja
Jeanny van Kroonenburg Jeanny van Kroonenburg schreef op 2 maart 2022 om 09:15
Lieve Natasja, allereerst heel hartelijk gefeliciteerd met je 15 jarig jubileum! Mijn mooiste herinnering is de wijze waarop jij weet te verbinden. Op die manier ontstaan veel mooie activiteiten maar ook leuke vriendschappen. Ga zo door!
Beheerdersantwoord van: Natasja
Jeanny, bedankt voor je berichtje! Ik ben van plan nog lang door te gaan!
Lison Dekkers Lison Dekkers schreef op 25 september 2021 om 19:27
Heerlijk wandelweekend genoten in Schin op Geul e.o. Fijne groep, sympathiek en goed hotel en een toporganisatie door Balance Support. Volgend jaar weer? Dan kom ik met de trein, voor het ultieme vakantiegevoel. Nogmaals merciekes!
Beheerdersantwoord van: Natasja
Leuk dat je erbij was en bedankt voor je berichtje!!
Miranda van der Pouw Kraan Miranda van der Pouw Kraan schreef op 24 september 2021 om 14:30
Ik heb een ontzettend gezellig wandelweekend in Schin op Geul gehad. Leuke mensen, goed hotel, mooie wandelingen en prachtig weer. En alles tot in de puntjes georganiseerd. Complimenten aan Natasja voor de perfecte organisatie. Ik heb ervan genoten.
Beheerdersantwoord van: Natasja
Miranda, bedankt voor je berichtje!!!
Sigrid Kemp Sigrid Kemp schreef op 22 september 2021 om 17:09
Vergeet Ibiza, retreats, zingevingsgedoe! Bij Balance Support kom je helemaal in balans door een gezonde leefstijl met gezond verstand. En met duurzaam effect, dus niet tijdelijk. Afgelopen weekend een fantastisch wandelweekend genoten in het Bourgondische Zuiden. Zeer goed verzorgd door wandelcoach Natasja!! Investeer tijd in je overall gezondheid en meld je aan!
Beheerdersantwoord van: Natasja
Bedankt Sigrid! Weet al bij wie aan te kloppen voor een wervende tekst!!
Anita Spapens Anita Spapens schreef op 22 september 2021 om 17:02
Hoi Natasja, Afgelopen weekend voor de derde keer mee geweest met het wandelweekend. Deze keer ging de reis naar Schin op Geul. Wij zaten in een prima hotel met een prachtige ligging. Ik vond het ideaal dat wij de auto niet nodig hadden tijdens ons verblijf en zo vanuit het hotel de prachtige omgeving konden verkennen. Wat hebben wij prachtige wandelingen gemaakt met geweldige uitzichten. Daar moest af en toe wel wat inspanning voor geleverd worden in de heuvels, maar dat was zeker de moeite waard. Bovendien werden onze buiken in het hotel meer dan voldoende gevuld dus energie genoeg om uit te putten. Ik heb er ontzettend van genoten en er heel veel plezier aan beleefd. Bedankt voor het organiseren en ik kijk nu al weer uit naar de volgende activiteit. Groetjes Anita Spapens
Beheerdersantwoord van: Natasja
Anita, bedankt voor je berichtje, fijn dat je genoten hebt!!
Marianne Vissers Marianne Vissers schreef op 22 september 2021 om 15:16
Lieve Natasja en alle wandelaars van het afgelopen weekend. Wat was het toch weer GENIETEN met een grote G, het wandelweekend in Schin op geul ! Alles was weer super geregeld zoals altijd door Natasja! Met alles en iedereen houdt ze rekening! De groep was super gezellig, het hotel heel fijn en gemoedelijk. Eten heel goed soms veel!!!!! Ik heb een heeeeerlijk weekend gehad het weer was ook uit de kunst! Kon niet beter! Al met al zou ik super graag volgend jaar weer mee gaan. Lieve allemaal hartstikke dank je wel Lieve groetjes Marianne Vissers
Beheerdersantwoord van: Natasja
Bedankt voor je lieve bericht Marianne!
Nel van de Heijning Nel van de Heijning schreef op 15 december 2020 om 22:17
Voor iedereen is dit jaar een moeilijk sportjaar geweest door de lockdown-periode en de 1.5 meter afstand houden. Door de goede begeleiding van jou Natasja, is het ons tot nu toe steeds gelukt om hier op een creatieve wijze toch een goed en actief xco- of wandeluur te maken. Het is zeker door jou Natasja dat er steeds weer meer en nieuwe mensen naar je toe kwamen en komen, om deze sportieve activiteiten mee te mogen beleven. Iedere keer opnieuw weet je er weer een leuke en gezellige les te geven. Door weer en wind, door de kou en de warmte, de gewoonte van de wekelijkse regelmaat geeft mij de discipline om te bewegen en mijn lichaam in balans te houden. Dank je wel Natasja. Het is en blijft voor mij een bijzondere sport- en bewegings-club. En ik wens een ieder die dit leest maar vooral Natasja een ontspannen eind van het jaar. Ook al is het nu door de coronacrisis dat er een stilte valt, het is weer een goede voorbereiding voor het nieuwe jaar 2021.
Beheerdersantwoord van: Natasja
Bedankt voor jouw reactie, Nel! Voor jou ook goede dagen en een gezond 2021!
Jeanny Jeanny schreef op 7 september 2020 om 19:13
Natasja, mede door jouw inspanningen en creatief uitgezette routes konden we tijdens de lockdown toch iedere week geheel Coronaproof een mooie wandeling maken. Chapeau!
Lison Dekkers Lison Dekkers schreef op 21 november 2019 om 17:59
Genoten van de shapeweek in Burgh-Haamstede. Veel geleerd over voeding en veel bewogen. Heel goed verzorgde midweek. De excursies waren ook een mooie verrassing!
Beheerdersantwoord van: Natasja
Fijn dat het goed is bevallen, Lison! Leuk dat je erbij was!
Joke Elfring Joke Elfring schreef op 8 oktober 2019 om 20:54
Wederom een grote verrassing. De derde prijs bij de fotowedstrijd. Juryleden en Natasja nogmaals dank je wel. Groetjes Joke
brigit brigit schreef op 20 september 2019 om 11:08
Natasja, het was weer een heerlijke massage. Dank je.
Beheerdersantwoord van: Natasja
Dankjewel!
Joke Elfring Joke Elfring schreef op 22 oktober 2018 om 22:17
Wat een leuke verrassing, de tweede prijs gewonnen bij de fotowedstrijd. Juryleden en Natasja:Hartelijk bedankt. Groetjes Joke.
Irene Irene schreef op 17 oktober 2018 om 14:50
Ha Natasja, Even een regeltje om je te bedanken voor het perfect georganiseerde wandelweekend! Ik heb genoten. Groetjes, Irene
Anita Spapens Anita Spapens schreef op 7 september 2018 om 19:09
Hoi Natasja wat ben ik blij dat een kennis aan wie ik vertelde dat ik een nieuwe hobby zocht mij attendeerde op Balance Support. Na een paar proeflessen bij de verschillende trainingen in maart ben ik nu sinds april van dit jaar lid geworden. Het vaste onderdeel wat ik iedere week trouw volg is de XCO op vrijdagochtend, wat mij een erg voldaan gevoel oplevert. Daarnaast heb ik al diverse malen meegewandeld op de woensdagavond en zondagmorgen. Ook ben ik al diverse keren mee geweest met de thema-wandelingen. Momenteel volg ik ook nog de cursus mind-walk, wat ik als zeer ontspannend ervaar. Je leert echt je omgeving op een andere manier te ervaren en dat is heel bijzonder. Volgende maand ga ik gezellig mee met het wandelweekend en ook bij de shapeweek in maart volgend jaar ben ik van de partij. Ik geniet ontzettend van alle activiteiten en hoop dat nog lange tijd te kunnen doen. Bedankt Natasja voor alle mooie momenten die ik dankzij jou mag beleven. Groetjes Anita
Jeanne Jeanne schreef op 25 maart 2018 om 17:18
Beste Natasja.Mijn 3e shapeweek met Natasja was een enorm succes.Dit jaar in een prachtige villa op het resort Arcen.Wat heb je ons toch mooie Limburgse plekjes laten zien.De wandeling om Reindersmeer en langs de Maas.De mind-walk in de mooie natuur en geocache in hartje Eindhoven.Bewust en gezond eten met door jouw samengestelde menu's. En natuurlijk de creatieve activiteiten, het zingen en de yoga. En niet te vergeten het fijne gezelschap.Natasja je bent een kei in organiseren. Dank je voor deze geweldige week en op naar shapeweek 2019.

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van voorjaar 2024 is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2024 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen

 

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja Reinieren
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur