XCO Walking / Jogging

XCO is een afkorting voor ‘extreme core’. Een core-training wil zeggen; je natuurlijk korset, dus voornamelijk je buik- en rugspieren. En natuurlijk krijg je door middel van de XCO-Trainer niet alleen een strakker lijf, je voelt je voldaan en energiek na een training vol power! De XCO’s zijn lichte aluminium buisjes met een vulling van grit. Bij iedere beweging die je maakt schuift het grit heen en weer. Je spieren, banden en pezen moeten reageren op deze gewichtsverplaatsing. Deze dynamische vorm van spiertraining is veel effectiever dan het statisch uitvoeren van krachtoefeningen.

XCO Walking / Jogging is bedoeld voor iedereen die van wandelen en/of joggen houdt, ongeacht leeftijd, ervaring of doelstelling. Het is een ideale training voor uithoudingsvermogen voor beginners, gevorderden, duursporters en senioren en helpt bij het afvallen. Geoefende lopers zullen direct merken dat lopen met de XCO’s een toegevoegde waarde heeft!

Kijk bij ‘Rooster en tarieven’ voor meer informatie over tijden en tarieven!

Interesse? Train vrijblijvend een keertje mee!

Let op: het komt voor dat, door vakantie of andere omstandigheden, er geen XCO-lessen gepland zijn, kijk in de agenda voor een actueel overzicht!

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van voorjaar 2024 is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2024 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen

 

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja Reinieren
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur