Ontspanningsmassage

Het leven is druk en hectisch. Het is heerlijk èn nuttig om regelmatig een moment van rust in je drukke schema in te bouwen, even helemaal niks. Dat kan bij Balance Support door middel van een ontspanningsmassage!

De voordelen van een ontspanningsmassage

De massage heeft effect op lichaam en geest. Je komt los van de dagelijkse stress en je lichaam ervaart weer hoe het voelt om ontspannen te zijn. Na een ontspanningsmassage is je lichaam beter doorbloed, je ademhaling dieper en zijn je spieren en pezen soepeler. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt rust in je hoofd.

Kortom, je voelt je weer fijn!

Aromatherapie

De ontspanningsmassage kan worden aangevuld met aromatherapie. Door het gebruik van bepaalde etherische olie wordt het effect van de massage nog verder vergroot. Zo zorgt bijvoorbeeld rozemarijn voor verlichting bij spierpijn en reumatische klachten,  is lavendelolie ontspannend en rustgevend en basilicum geeft verlichting bij vermoeide en gespannen spieren. In de aromatherapie wordt er gewerkt met etherische oliën die verkregen worden uit bloemen, bladeren, vruchten, schors, wortels en zaden van diverse planten en bloemen. Door het gebruik van deze olie in combinatie met een neutrale basisolie ontstaat er een verzorgende olie die zorgt voor ontspanning en verzorging van het hele lichaam.

 

 

Laatste nieuws

  • De nieuwsbrief van zomer 2024 is uit, lees de nieuwsbrief hier!
  • Ben je benieuwd naar de themawandelingen die in 2024 worden georganiseerd? Kijk dan hier: themawandelingen

 

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja Reinieren
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur