Volle Maan Wandeling
Op vrijdagavond 2 maart organiseert Balance Support een mooie avondwandeling. Tijdens deze wandeling van ongeveer 6,5 km. komt (bij helder weer) de volle maan tevoorschijn aan de horizon. De maan is voor de mensheid door de eeuwen heen een hemellichaam van grote betekenis geweest. En het merendeel van de Nederlanders heeft ‘DE GROTE VOLLE MAAN’ wel eens eerder aan de horizon zien staan. Maar er zijn er maar weinig die zich hebben afgevraagd, waarom de maan dan enkele uren later veel kleiner is geworden. Tijdens de wandeling wordt geregeld gestopt om te vertellen over de maan en welke gevolgen de maan heeft op de natuur.

Locatie en kosten
Op vrijdagavond 2 maart ben je vanaf 18.30 uur van harte welkom bij Balance Support aan de Molenstraat nr. 20 te Goirle. De “Moonwalk” start om 18.45 uur en, afhankelijk van de grootte van de groep, wordt na de wandeling nog wat gedronken bij Balance Support of CC Jan van Besouw. De kosten voor deelname aan deze wandeling zijn € 5,00 incl. BTW.

Interesse?
Heb je zin om deel te nemen aan de Volle Maan Wandeling, schrijf je dan in door een mailtje met je gegevens te sturen naar info@balancesupport.nl of te bellen met 06 21 461 816. Inschrijven is gewenst en mogelijk tot 1 dag voor aanvang.

Laatste nieuws

Klik hier om in te schrijven!

Balance Support

Praktijk voor voeding, beweging en massage

Natasja den Otter
Mind-Walk trainer
NGS Sportmasseur
BGN Gewichtsconsulent
Allround Wandelsport Instructeur